Pleinspelen groep 1 t/m 8

3 oktober 2019

De Neuteboomschool werkt samen met Welstad en de buurtsportcoach.
Vanuit de Brede school worden studenten van de opleiding sport en beweging  ingezet op de scholen.

Met ingang van dinsdag 8 oktober  komen er wekelijks 2 studenten in de ochtend pauze om met de leerlingen op het plein gericht te spelen met spelmateriaal.
Zij nemen nemen spelmateriaal mee en maken gebruik van de spelcontainers van de school.

Onze leerlingen leren tijdens deze momenten samenspelen , samenwerken, winnen en verliezen, gebruik van sport- en spelmateriaal.

Hartelijke groet,
Team Neuteboomschool