Leerlingenraad

Al enkele jaren wordt het management terzijde gestaan door de leerlingen. Deze raad bestaat uit  leerlingen en een (begeleidende) leerkracht. Vanaf groep 5 worden jaarlijks 2 leerlingen per jaargroep gekozen, welke zitting hebben in de leerlingenraad. Zij zijn de vertegenwoordigers van de rest van de groepen.

De kinderraad komt ongeveer eens per 6 weken samen. Tijdens deze vergaderingen hebben de leerlingen inspraak. Ze praten bijv. mee over de invulling van feestdagen en activiteiten, maar ze kunnen ook met zaken komen, die bij de kinderen op school erg leven. Op school is een protocol aanwezig voor de leerlingenraad. De leerlingenraad wordt begeleid door meester Willem.