Ouderraad

De ouderraad heeft binnen onze school een belangrijke functie. Belangrijke taken voor de ouderraad zijn het organiseren van en het helpen bij allerlei activiteiten voor de leerlingen en ouders, zoals het Sinterklaasfeest, de kerstviering, het boekenbal, de Koningsspelen, het pleinfeest enz. Ook heeft de ouderraad de taak ouders te stimuleren, te motiveren en te betrekken bij allerlei ondersteunende werkzaamheden voor de school. De ouderraad van onze school bestaat uit een bestuur en leden. Het bestuur wordt op de zakelijke ouderavond gekozen door de aanwezige ouders en heeft zitting voor een periode van 3 jaar.

Voorzitter

Ik ben Kees Sustronk, geboren op 15 november 1974.  Ik heb 2 kinderen, Indy, 12 jaar, VO en Jewel, 10 jaar, groep 7. Ik werk als automonteur bij Auto Potgieter en reviseer daar hoofdzakelijk versnellingsbakken. Ik ben bij de OR gegaan om meer mee te krijgen van school, mee te kunnen helpen en mee te kunnen beslissen voor mijn kinderen.

Penningmeester

Mijn naam is Tanja Alting, 38 jaar en mamma van Yaron Mensen (groep 7) en Marisa Mensen (groep 4). Ik ben eigenaar van administratiekantoor Finesse en werk mee in het bedrijf van mijn man, GJ Mensen tuning en Smartprofi.nl. Ik ben nu al vier jaar lid van de OR, omdat ik ‘onze kinderen’ zo graag zie genieten! Ook de komende jaren hoop ik weer  veel leuke activiteiten te organiseren en over zaken te kunnen meedenken zodat we, met z’n allen, een goede basis voor onze kinderen kunnen leggen. Helpen jullie mee?

Leden

Ik ben Marije Baas getrouwd met Jacob en moeder van Niels (groep 3) en Gijs (groep 1).
Sinds 2 jaar zit ik in de ouderraad. De reden dat ik in de ouderraad ben gegaan is om meer betrokken te zijn bij onze school en mee te helpen met het organiseren van de activiteiten.

Ik ben Alida Vos, groepsleerkracht van groep 1 op de Meester Neuteboomschool. Ik ben OR lid geworden omdat ik o.a. mee wil denken bij activiteiten en hierbij wil/kan ondersteunen.

Mijn naam is Bianca Burgmans en ik ben leerkracht in groep 2 van OBS Meester Neuteboom.
Tevens zit mijn eigen dochter hier op school, alweer in groep 7.
Ik ben lid geworden van de OR omdat ik het leuk vind de lijnen tussen de school, de leerkrachten en ouders zo kort mogelijk te houden.
We zijn er samen voor het kind en moeten het ook samen dragen.

Ik ben Jakoba Breider en ben 45 jaar.
Samen met mijn man hebben wij drie kinderen: Mike en Xandra, beide voortgezet onderwijs en Rayen 11 jaar in groep 7. Ik heb al 12 jaar in de OR gezeten op ‘t Zonnedal in Alteveer.
Door met Marije te praten op het schoolplein kwam uiteindelijk de vraag of ik wel weer in de OR wou stappen. Hier heb ik even over nagedacht en toen dacht ik het lijkt mij wel weer heel leuk om te doen. Dan ben je weer meer betrokken bij de school. Ik vind het super leuk om mee te helpen met alle activiteiten en om het voor de school te doen. Maar ook voor mijn kids natuurlijk.

Ik ben Jos Huizing. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen; Nadia van 4 en Emma van 1. Ik werk in ploegen bij DSM in Emmen en heb daardoor veel vrije tijd. En met die vrije tijd kan ik ook regelmatig helpen bij activiteiten. Ik ben zelf een oud-leerling van de school en mijn moeder heeft jaren in de OR gezeten. Toen ik gevraagd werd heb ik aan mijn moeder gevraagd of dat wel wat voor mij was. Zij heeft het jarenlang met veel plezier gedaan en dacht dat het ook leuk voor mij zou zijn. Ik vind het ook echt leuk.

Ik ben Annet Moek.