Kerstdiner

10 december 2018

Donderdagavond 20 december houden wij weer een heerlijke kerstmaaltijd. Dit kunnen wij niet zonder uw hulp. De ervaring van vorige jaren was erg positief. Wij hanteren daarom ook dit jaar dezelfde werkwijze.

Het is de bedoeling dat elk kind iets meeneemt naar school. Voor de kinderen van de groepen 1 t/m 5 hangt er een intekenlijst bij of aan de deur. Hier staat op wat u mee mag nemen naar school. Komt u de komende dagen even langs? Het mag zowel kant-en-klaar als zelfgebakken zijn. Vanaf groep 6 krijgen de kinderen een formulier mee.

Het zou mooi zijn als u de lekkernijen meegeeft op een bord, in een pan of in een mandje (voorzien van naam) zodat we er een soort buffet van kunnen maken. Maak vooral niet teveel (gemiddeld 8 personen). Mocht u een warmhoudplaatje hebben, zou u deze dan ook voorzien van naam mee willen nemen naar de klas.

We beginnen om 18.00 uur. Alle groepen vieren het feestje in de klas.

Tussen 18.00 - 18.05 uur kunt u even binnen kijken om het buffet te bewonderen en te genieten van de kerstsfeer. U kunt gezellig onder het genot van een versnapering in de school verblijven.

Om 19.00 uur zijn de kinderen vrij.