Robotmiddagen Bibliotheken Stadskanaal, Onstwedde en Musselkanaal

26 juni 2018

Afgelopen schooljaar zijn er vele groepen met schoolkinderen in onze bibliotheken geweest om met de klas deel te nemen aan diverse bibliotheekbezoeken. Een aantal bezoeken stonden in het teken van de robots Botje Bij en Dash & Dot. Omdat de kinderen tijdens de bezoeken zo enthousiast waren, hebben wij besloten inloopmiddagen te organiseren in de Bibliotheken Stadskanaal, Onstwedde en Musselkanaal. Zouden jullie de in de bijlage toegevoegde affiches onder de aandacht willen brengen van de kinderen en hun ouders/verzorgers en bijvoorbeeld op willen hangen in de klas of willen delen in een nieuwsbrief? Kinderen uit eigenlijk alle groepen van de basisschool zijn van harte welkom, want ook de jongere kinderen kunnen kennis komen maken met Botje Bij. Voor de jongste kinderen (groep 1,2 en 3) is het dan wel gewenst dat er begeleiding (ouders, opa’s/oma’s, oppas) mee komt om de kinderen te helpen. De middagen zijn kosteloos en opgave is niet nodig.

Wij hopen op succesvolle middagen met een mooie opkomst. Alvast dank voor het delen!

Met vriendelijke groet,

Ragna Postema l Programmamedewerker