Kinderraad

Al enkele jaren wordt het management terzijde gestaan door de kinderraad. Deze raad bestaat uit  leerlingen en een (begeleidende) docent. Vanaf groep 5 worden jaarlijks 2 leerlingen per jaargroep gekozen, welke zitting hebben in de kinderraad. Zij zijn de vertegenwoordigers van de rest van de groepen. De kinderraad komt één keer per maand samen. Tijdens deze vergaderingen hebben de leerlingen inspraak. Ze beslissen bijv. mee over de invulling van feestdagen en jeugdavonden, maar ze kunnen ook met zaken komen, die bij de kinderen erg leven. Er is een protocol voor de kinderraad. De raad wordt begeleid door meester Hilbolling.